torsdag 23 oktober 2008

Protestera på lördag!

Stöd kurdiska folkets resningar i norra Kurdistan. Protestera och fördöm dödshotet mot den kurdiske folkledaren Abdullah Öcalan.
Datum: Lördagen den 25:e oktober
Tid: Klockan 14:00
Plats: Humlegården i Stockholm


/Bersiv

3 kommentarer:

Osman sa...

Ska ni kasta molotofs i Stockholm också`era apoistiska ligister?

Addelition, oroa dig inte. Allt kommer att lösa sig!

Rotinda! sa...

Nej Osman, för att i Sverige har vi demokrati där staten, polisen och militären inte förtrycker folkgrupper. Vet inte vilken syn du har på demokrati men hade jag levt i norra Kurdistan hade jag vart en av dom som sotd längst fram i protesterna.

Du, som en i mina ögon är en faslk kurd, som inte står för sina rättigheter och blundar för sin kurdiska identitet kan aldrig representera en kurd och där med inte yttra sig om vad folket som står för sin kurdiska identitet gör. Apo eller inte folk kräver sina rättigheter och vägvisaren till kurdernas liv har varit Apo.

Det är okej med turkar som inte tycker om kurder, det kan man förstå med den hycklande median Turkiet för. Men en kurd som inte står för sig själv är en falsk människa i allt den gör. en människa som inte vet vem den är, är värre än en människa som hatar mig. Så Osman börja med att lära känna dig själv innan du skirver någonting mer igen om kurder eller Kurdistan.

Biji Serok Apo!

Osman sa...

Vad är det som DTP kräver och som jag inte kräver?

Svara på det.

Biji Serok Erdogan!